Geeft Praktische invulling aan

Veiligheid en Arbo

Subsidiemogelijkheden

Een onderneming starten kost energie, tijd maar ook geld. Zeker in de startfase van een onderneming is de kans groot dat er weinig of geen winst wordt behaald. En aangezien je als ondernemer vol met ideeën en plannen zit, wil je die graag uitvoeren.

Ondernemers kunnen subsidies aanvragen om hun dromen te helpen verwezenlijken. De overheid heeft startersregelingen en subsidieregelingen in het leven geroepen om te ondersteunen en het ondernemen gemakkelijker te maken. Er zijn tal van voordelen voor jou als ondernemer waar je gebruik van kan maken, maar je moet wel even weten welke dat zijn en of je er recht op hebt.

Maak het verschil

Cluster Veiligheid begrijpt dat het onderzoeken of bepaalde subsidieregelingen ook voor jouw organisatie kunnen worden ingezet, erg veel tijd kost. Ook kan het aanvragen van een regeling een lastige klus zijn. Hiermee kan jij met jouw bedrijf het verschil maken en groei realiseren.

Dromen

Dus of je nu een startende onderneming hebt met een grote droom, of een grote onderneming met een innovatief nieuw product, durf je dromen waar te maken. Groei is mogelijk en het Cluster Veiligheid helpt je hier graag bij.